ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Αλλαγές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Για κάθε προϊόν μόνο μία αλλαγή γίνεται δεκτή και μπορείτε να αποκτήσετε έως 3 άλλα προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος σε έκπτωση ή προσφορά, αυτό αλλάζεται στην εκάστοτε τιμή έκπτωσης ή προσφοράς.

Αλλαγές θα γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τηρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να μας ενημερώσετε για το αίτημά σας.

2. Το προϊόν να μην έχει φορεθεί και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου είδους από το κατάστημα.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή,  έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβούμε μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής μας αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη. 

3. Να μην πρόκειται για προϊόντα τα οποία έχουν τροποποιηθεί, χαραχθεί ή κατασκευαστεί ειδικά για εσάς.

4.Το προϊόν να επιστραφεί μαζί με την συσκευασία του και τα συνοδευτικά έγγραφά του (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο, εγγύηση, ετικέτες ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό υλικό) τα οποία θα πρέπει να είναι άρτια όπως τα παραλάβατε.

Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση.

5.Να έχετε συσκευάσει το προϊόν με τρόπο ώστε να είναι προστατευμένο κατά τη μεταφορά.

6. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή στα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής.

Εάν το προϊόν που αλλάζετε δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, η αλλαγή δε θα γίνει δεκτή και το πακέτο θα σταλεί πίσω σε εσάς με δική σας χρέωση.

Η νέα παραγγελία θα αποσταλεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν που επιστρέφετε και τα μεταφορικά έξοδα θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Κατά την παραγγελία δαχτυλιδιών είναι στην ευθύνη του πελάτη να παραγγείλει το σωστό μέγεθος. Ένα δαχτυλίδι μπορεί να αλλάξει μέγεθος αλλά αυτό ενδέχεται να εμπεριέχει χρεώσεις.